Wie ben ik?Ik ben Charlotte Limpens-Robben, getrouwd en moeder van 3 mooie dochters.

Sinds 1979 ben ik als verpleegkundige werkzaam in het St. Elisabeth Ziekenhuis, Tilburg. Vanaf 1997 op de Verloskamers van Livive, Centrum voor Verloskunde, Tilburg.


Geïnteresseerd in de mens achter de patiënt, ben ik 15 jaar geleden mijn zoektocht naar die mens begonnen. Via onder andere Polariteitsmassage, Reiki, Lichaamswerk en Familie Opstellingen ben ik in aanraking gekomen met Tai Chi en Qi Gong.

Geraakt door de achtergrond van deze Chinese bewegingsleer ben ik de opleiding tot Bocam therapeut/trainer gaan volgen bij CNGO in Tilburg. In het gedachtegoed van de 3000 jaar oude Traditionele Chinese Geneeskunde vond ik wat ik zocht.


“De mens die leeft in harmonie met zichzelf en zijn omgeving is gezonder en gelukkiger.”


In 2010 heb ik de opleiding Medische Qi Gong bij het OTCG in Antwerpen gevolgd en ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, Ling-Fa praktijk voor natuurlijke geneeswijzen.


Daarnaast heb ik in 2012 de opleidingen Docent Babymassage en Tai Chi Instructeur voor Reumatische Aandoeningen (Dr. Paul Lam) afgerond.OOK LASWERK  |  GRAFISCH ONTWERPhttp://www.ooklaswerk.nl/

©