Een weg naar een harmonieus levenIk werk vanuit de Bocam therapie.

Bocam therapie combineert de Traditionele Chinese Geneeskunde met hedendaagse westerse humanistische inzichten. Lichaam en geest worden hierbij als een geheel gezien.


In de hectische tijd waarin wij leven is het moeilijk om de signalen die ons lichaam geeft, zoals koude, vermoeidheid, verkramping of zelfs pijn, te registreren en de tijd te nemen om ernaar te “luisteren”. Als we niet “luisteren” naar de signalen van ons lichaam kunnen deze uiteindelijk uitmonden in ziekten of chronische aandoeningen.

Als er een disbalans is in de harmonie tussen lichaam en geest kunnen klachten ontstaan. Het hoofd wil vaak meer dan het lichaam aankan. Het stimuleren van het zelfgenezende vermogen staat binnen de therapie centraal. Lichaam en geest weer in balans brengen vraagt tijd en een actieve houding van jou als cliënt.


Ieder mens is uniek, dus ook elke begeleiding is uniek. Bij de individuele behandeling maak ik gebruik  van verschillende technieken: massage, moxatherapie, acupressuur, ontspanningstherapie, ademhalingsoefeningen, meditaties, Qi Gong bewegingsoefeningen, voedingsadviezen en levensstijladviezen. Samen met jou bespreek ik welke behandeling het beste bij jou past.


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, neem dan contact met me op.OOK LASWERK  |  GRAFISCH ONTWERPhttp://www.ooklaswerk.nl/

©